Egy két szó

A MESTER SZAKÁCS ÉS AMI MÖGÖTTE VAN​

A Nagy család

Mester Szakács, Üzletvezető és Apa. Egyik sem könnyú, de fiatal kora ellenére az idősebb szakmabelieket megszégyenítő tudáshalmazzal. mégis teljes odaadással és tiszta szívvel míveli mind.

Hazai és nemzetközi konyhában egyaránt jártas. Szívéhez legközelebb az Olasz konyha áll közel, de tökéletesen elsajátította az Osztrák, illetve a Szerb konyha fortélyait, technológiáit is miközben öregbítette sok kicsi, - és több nívós étterem hírnevét.

Munkám során mindig nagyon odafigyeltem a vendégeim visszajelzésére. 24 évnyi folyamatos építkezés, tanulás és tapasztalatszerzés eredményeként alakult ki az a fajta konyha, amit ebben az étteremben megvalósítottunk a feleségemmel, Dóra remek keretet ad munkámnak, ugyanis a két évtizedes tapasztalatával és remek üzletvezetői képességével elérte azt, hogy éttermünk megújult tartalommal és formában tovább szolgálhassa kedves vendégeinket.

Nagy Levente

A főzés tudomány. A konyhában minden alkotóelemnek és a mérésnek pontosnak kell lennie, beleértve az élelmiszerek megrendelését is. A jó séfnek látnia kell a részleteket, de fontos, hogy tökéletes társra leljen az üzleti életben is, hogy Ő mindig arra tudjon koncentrálni, hogyan lehet olyan egyedi és ízletes ételeket készíteni, amelyek megfelelnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Nem könnyű, de Levente ebben is szerencsés, ugyanis felesége - Nagyné Csek Dóra -, úgy mint a magánéletben, az üzletben is mellette áll. Dóra két évtizednyi tapasztalatával, kiváló kiegészítő fele az egésznek. Az egésznek, amit Ízvarázsnak neveznek.

Két kisfiú szüleiként sokszor gondolkodtunk azon, hogy jó lenne egy saját családias éttermet létrehozni, ahol nem csak egy jót lehet enni, hanem kellemes időt lehet eltölteni minden korosztály számára. Erről álmodoztunk mindig. Tudtuk, hogy az étterem pontosan olyan lesz majd, mint amilyenek mi is vagyunk – nyitottak, barátságosak, közvetlenek!

Nagyné Csek Dóra

Nekem a Balaton,

A Riviéra

Amennyiben Önnek is ez a véleménye, találkozzunk itt az Ízvarázsnál és koncentráljunk az értékekre. Engedje át magát az igazán házias ízek élvezetének, illetve a pihenés nyugtató hatásainak.

Scroll to top